Hesabım
    Cameron Diaz, Oyunculuğa Netflix Filmiyle Geri Dönüyor!

    "Back in Action" adlı aksiyon komedisinde Cameron Diaz'a Jamie Foxx eşlik edecek.

    En son 2014 yılında "Annie" filminde rol aldıktan sonra oyunculuğu bıraktığını açıklayan Cameron Diaz, yeni bir Netflix filmiyle geri dönüyor. 49 yaşındaki oyuncu, Jamie Foxx ile birlikte "Back in Action" adlı aksiyon komedisinde birlikte rol alacak. Cameron Diaz ve Jamie Foxx, hem Diaz'ın son filmi "Annie"de hem de 1999 tarihli spor dramı "Any Given Sunday" filminde birlikte rol aldı.

    Jamie Foxx, Cameron Diaz'ın geri dönüşünü, Diaz'la olan telefon görüşmesinin ses kaydını Twitter hesabından paylaşarak yaptı. Cameron Diaz ise Instagram hikayesinde "Jamie Foxx, beni yalnızca sen geri döndürebilirdin..." yazılı bir paylaşım yaparak yeni filmini hayranlarına duyurdu.

    "Back in Action"ın yönetmen koltuğunda "Patrondan Kurtulma Sanatı" filmiyle tanınan Seth Gordon oturuyor. Gordon ayrıca filmin senaryosunu Brendan O'Brien ile birlikte kaleme aldı. Şimdilik filmin konusu ile ilgili herhangi bir detay bilinmiyor. 

    Aynı zamanda filmin yürütücü yapımcılığını da üstlenen Jamie Foxx'un açıklmasına göre, filmin yapım süreci bu yılın ilerleyen dönemlerinde başlayacak. Oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top