Hesabım
    Sam Rockwell ve Saoirse Ronan'lı Polisiye "See How They Run"dan İlk Fragman!

    Tom George'un yönettiği filmin zengin oyuncu kadrosunda Oscar'lı oyuncu Adrien Brody de yer alıyor.

    Londra'nın sisli sokaklarında ipuçlarını takip ederek suçları aydınlatmaya çalışan iki dedektifin hikayesini anlatan "See How They Run"dan ilk fragman yayınlandı. Hayır, bahsettiğimiz ikili Sherlock Holmes ve dostu Dr. Watson değil... Sıradaki cinayetin gizemini Oscar'lı oyuncu Sam Rockwell ve dört kez Oscar adayı Saoirse Ronan çözecek. 

    Tom George tarafından yönetilen "See How They Run"da; Rockwell, Müfettiş Stoppard karakterine, Ronan ise genç emniyet mensubu Stalker karakterine hayat veriyor. Filmin 1950'lerin Londra'sında geçen hikayesi, umutsuz bir Hollywood film yapımcısının popüler bir tiaytro oyununu filme dönüştürmeye karar vermesiyle başlıyor. Film ekibindeki insanların öldürülmesiyle, Stoppard ve takım arkadaşı Stalker görkemli tiyatro dünyasındaki cinayetleri araştırmakla görevlendirilirler, ancak araştırmaları ilerledikçe kendilerini şaşırtıcı durumların içinde bulurlar... 

    Filmin zengin oyuncu kadrosunda ayrıca Adrien Brody, David Oyelowo, Ruth Wilson, Harris Dickinson, Shirley Henderson, Sian Clifford, Jacob Fortune-LloydReece Shearsmith ve Charlie Cooper gibi isimler bulunuyor. Filmin önümüzdeki sonbaharda izleyiciyle buluşması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top