Hesabım
    Ryan Gosling, Marvel Sinematik Evreni'ne mi Katılıyor?

    Ünlü oyuncunun, evreninin kozmik koruyucusu Nova karakteriyle Marvel'a dahil olacağı iddia edildi.

    Önümüzdeki ay, başrolünü Chris Evans ile paylaştığı "The Gray Man" adlı Netflix filmiyle izleyici karşısına çıkacak olan ve şu sıralarda Margot Robbie ile birlikte Greta Gerwig'in "Barbie" filminin çekimlerini sürdüren Ryan Gosling'in adı Marvel ile birlikte anılıyor!

    Giant Freakin Robot'ta yer alan özel habere göre, Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olan ünlü isimler arasına eklenecek yeni yıldız Ryan Gosling olacak. Ünlü oyuncunun Marvel çizgi romanlarından hangi karateri canlandıracağı kesin olarak bilinmese de büyük bir ihitmalle Nova karaterine hayat vereceği tahmin ediliyor. Ancak konuyla ilgili olarak Disney'den ya da Ryan Gosling'den resmi bir açıklama henüz gelmedi.

    Bu yılın başlarında, evrenin koruyucusu Nova Corps üyesi Richard Rider'a odaklanan bir projenin geliştirme aşamasında olduğu duyurulmuş ancak devamında konuyla ilgili ayrıntılı bir bilgi gelmemişti. Projenin film mi yoksa Disney+'ta yayınlanacak bir dizi mi olduğu konusunda da bir açıklama yapılmadı.

    Marvel çizgi roman tarihinde birçok Nova versiyonu yer almış olsa da bunların en popüleri Richard Rider olmuştur. Rider, galaksiler arası polis kuvveti olan Nova'nın tüm gücünü ve zihnini kendinde toplayarak kozmik derecede güçlenir ve Marvel çizgi romanlarının en karanlık anında kahramanlara yardım etmek üzere belirmesiyle tanınır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top