Hesabım
    "Dune 2"nin Vizyon Tarihi Ertelendi

    Warner Bros filmin vizyon tarihindeki değişikliği açıkladı.

    Warner Bros. Pictures ve Legendary Pictures, pandemi döneminde gişede büyük başarı göstererek dünya çapında 400 milyon doları aşan hasılat elde eden yapımlarının devam filmleri için yeni vizyon tarihleri açıkladı.

    Denis Villeneuve imzalı bilim kurgu destanı "Dune"un devam filmi "Dune: Part Two" için açıklanan vizyon tarihi 20 Ekim 2023'tü. Filmin gösterim tarihi bir ay ileriye atıldı ve yeni tarih 17 Kasım 2023 olarak belirlendi.

    "Dune 2" böylece strajeik bir şekilde Şükran Günü tatili öncesindeki boşluğa kaydırılmış oldu. Bu tarih filmin daha fazla gişe hasılatı elde etmesi için olumlu görünüyor fakat aynı zamanda gişedeki rekabeti de artacak. "Dune 2" yeni vizyon tarihinde, Açlık Oyunları prequel filmi "The Ballad of Songbirds and Snakes", "Troller 3" ve Ryan ReynoldsJohn Krasinski başrollü "Imaginary Friends" ile rekabet edecek.

    Vizyon tarihi belirlenen diğer bir film ise "Godzilla vs. Kong 2" oldu. 2021 yapımı "Godzilla vs Kong"un devam filmi 15 Mart 2024'te sinemalarda olacak. Resmi adı henüz belli olmayan filmin başrölünü Dan Stevens üstleniyor. Yönetmenliğini Adam Wingard'ın yaptığı filmin çekimleri önümüzdeki dönemde Avustralya'da başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top