Hesabım
    Chris Hemsworth "Furiosa" Setinde Görüntülendi

    Yeni Mad Max filminin çekimleri başladı...

    George Miller, yeni Mad Max filmini "Furiosa"nın çekimlerine Avustralya, Sydney'de başladı. 2015 tarihli "Mad Max: Fury Road"ın öncesinde yaşanan olayları anlatacak filmde, Charlize Theron'un canlandırdığı Furiosa karakterinin gençliğine Anya Taylor-Joy hayat verecek.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, bu hafta vizyona girecek olan dördüncü solo Thor filmi "Thor: Love and Thunder" ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Chris Hemsworth de yer alıyor. "Furiosa" setinde ilk kez görüntülenen Hemsworth, koyu kızıl saçları ve sakalının yanı sıra burun proteziyle adeta tanınmaz halde...

    "Furiosa"nın hikayesi genç Furiosa'nın Yeşil Diyar'dan kaçırılmasıyla başlayacak. Kaçırılan Furiosa, Savaş Lordu Dementus tarafından yönetilen bir motor sürüsünün eline geçer. Bu sürü Wasteland'de hızla yayılırken, başında Immortan Joe'nun olduğu Kale'ye rastlar. İki Tiran hakimiyet için savaşırken, Furiosa eve dönüş yolunu bulmak için tek bir şansa sahiptir. 

    Chris Hemsworth'ün "Furiosa"da kötü karakteri canlandıracağı biliniyor fakat hangi rolde oynayacağı resmi olarak açıklanmadı. Aktörün Şavaş Lordu Dementus karakteriyle izleyici karşısına çıkması olası görünüyor.

    "Furiosa" setinde Hemswroth'e eşi Elsa Pataky, 10 yaşındaki kızı India Rose, 8 yaşındaki ikizleri Sasha ve Tristan ile babası Craig Hemsworth eşlik etti. Hemsworth ailesinin bütün üyleri filmde rol alıyorlar. Çocukların, Hemsworth'ün karakterinin çocukları olarak rol aldığı tahmin ediliyor. 

    "Furiosa" 24 Mayıs 2024'te sinemalarda olacak...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top