Hesabım
    Viola Davis'li Tarihi Aksiyon Filmi "The Woman King"den İlk Fragman

    Filmde, Amazonlar olarak bilinen askeri birimin generali olan Nanisca'nın hikayesi anlatılıyor.

    Sony Pictures, epik tarihi aksiyon filmi "The Woman King"in ilk resmi fragmanını yayınladı. Başrolünü Oscar ödüllü Viola Davis'in üstlendiği film, Gina Prince-Bythewood tarafından yazıldı ve yönetildi. Gina Prince-Bythewood daha önce Charlize Theron'lu aksiyon filmi "The Old Guard"ı yönetmiş; "The Secret Life of Bees", "Beyond the Lights" gibi filmlerin senaryolarına imza atmıştı.

    "The Woman King", 18. ve 19. yüzyıllarda Afrika'nın en önemli ve güçlü bölgelerinden biri olan Dahomey Krallığı'nda yaşanan gerçek olaylardan esinlenen bir hikayeyi anlatıyor. Viola Davis'in, "Dahomey Amazonları" olarak bilinen ve tamamı kadınlardan oluşan bir savaşçı topluluğunun generali Namisca karakterine hayat verdiği filmde ayrıca John Boyega, Lashana Lynch, Jordan BolgerThuso Mbedu gibi isimler rol alıyor. 

    Film, Afrika topraklarını yaşam tarzlarını yok etmek ve nihayetinde onları kökünden sökmek isteyen beyaz işgalcilerden korumak için verdikleri mücadeleyi merkez alacak. Fragmanda da gördüğümüz üzere, savaşçılar yılmayacaklar, ailelerini ve vatanlarını korumak için kendilerini en uç noktalara kadar zorlayacaklardır.

    Fragmanda ayrıca, hikayenin destansı ölçeğini vurgulayan devasa setler ve kostüm tasarımı gibi yapım öğeleri de dikkat çekiyor. Her zaman savaşa hazır olan acımasız savaşçıların hikayesinde, oyuncu kadrosunun yoğun bir dövüş sporları eğitiminden geçtiği de anlaşılıyor. 

    "The Woman King" ülkemizde 7 Ekim'de seyirciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top