Hesabım
    Suç ve Gerilim Filmi "Emily the Criminal"dan Fragman

    Filmin başrolünü "Parks and Recreation" yıldızı Aubrey Plaza üstleniyor.

    Vertical Entertainment ve Roadside Attractions, Aubrey Plaza başrollü suç ve gerilim filmi "Emily the Criminal"ın fragmanını yayınladılar. Dünya prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yapan ve büyük beğeni toplayan film aynı zamanda Aubrey Plaza'nın kariyerinin en iyi performansı olarak değerlendirilmişti. 

    "Emily the Criminal", yüklü miktarda borca batmış olan Emily adındaki bir kadını takip ediyor. Öğrenci borcunu kapatabilmek için bir an önce iş bulmaya çalışan Emily, geçmişinde yer alan küçük bir sabıka kaydı nedeniyle kurumsal iş dünyasına adımını atamaz. Bu durumda başka bir çıkar yol bulamayan Emily, bir yer altı suç çetesine katılarak kredi kartı dolandırcılığı yapmaya başlar. 

    John Patton Ford'un ilk uzun metraj senaristlik ve yönetmenlik denemesi olan filmde Aubrey Plaza'ya eşlik eden oyuncular arasında Theo Rossi, Megalyn Echikunwok, Gina GershonJonathan Avigdori ve Bernardo Badillo gibi isimler yer alıyor.

    "Emily The Criminal"ın fragmanı aynı zamanda Plaza'nın ünlü olduğu komedi köklerinin tersi yönünde girişimlerde bulunan bir oyuncu olarak genişlettiği yelpazesini de sergiliyor. "Parks and Recreation", "Safety Not Guaranteed", "Ingrid Goes West" gibi yapımlarla tanınan Aubrey Plaza bu sefer alışılmışın dışında oldukça sert ve tehlikeli görünüyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top