Hesabım
    Gülse Birsel'in Disney+ Filmi "Yılbaşı"nın Kadrosu Tamamlandı

    Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan var.

    Disney+'ın yakında izleyeceğimiz yerli yapımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı "Yılbaşı" adlı filmin oyuncu kadrosu tamamlandı, çekimlere yakında başlanacak. 

    Yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, İrem Sak, Serkan Keskin, Alican Yücesoy, Boran Kuzum, Alina BozBüşra Pekin ve Ayta Sözeri yer alıyor. Ayrıca Gülse Birsel de filmde rol alacak. 

    Pandemi döneminde geçen bir hikayeyi anlatacak olan film, yılbaşı gecesinde bir binada yaşanan olayları anlatacak. Şimdilik "Yılbaşı"nın konusuyla ilgili ayrıntılı başka bir bilgi paylaşılmadı. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre filmin okuma provaları başladı.

    Türkiye'deki yayın hayatına 14 Haziran'da başlayan Disney+'ın ilk yerli içeriği "Kaçış" şu anda yayında. Hemen izlemek için tıklayın...

    Pek yakında Disney+'a eklenecek diğer projeler arasında "Recep İvedik 7", "Kral Şakir Geri Dönüşüm" filmlerinin yanı sıra; başrollerini Buğra Gülsoy ile Demet Özdemir'in paylaşacağı "Dünyayla Benim Aramda", Timuçin Esen ile Ebru Özkan'ın rol aldığı "Gri" ve Pınar Deniz ile Uraz Kaygılaroğlu'nun yer alacağı "Avcı" dizisi bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top