Hesabım
    Hayden Panettiere "Çığlık 6"ya Geri Dönmesi Hakkında Konuştu

    Panettiere "Çığlık 4"teki sevilen Kirby Reed karakterini yineleyecek.

    Wes Craven'in imzasını taşıyan unutulmaz Çığlık serisi, 11 yıl sonra Matt Bettinelli ve Olpin Tyler Gillett tarafından yönetilen beşinci "Çığlık" filmiyle yeni bir yolculuğa başladı. 2022'nin Ocak ayında vizyona giren film izleyenler tarafından beğenilince bir devam filminin daha gelmesi kaçınılmaz oldu.

    "Çığlık 6"da, beşinci filmin sonunda sağ kalan karakterlerin yanı sıra, 2011 tarihli "Çığlık 4"te Kirby Reed karakterine hayat veren Hayden Panettiere de izleyici karşısına çıkacak. Kirby, filmin sonunda durumu belirsiz bırakılan bir karakterdi. Dolayısıyla yeni yönetmen ve senarist ekibi onu hikayeye dahil  etme konusunda oldukça özgür davranabilirler.

    Sevdiği bir karakter olan Kirby'nin geri dönüşü Çığlık hayranları tarafından hayal edilen bir şeydi ve nihayet gerçekleşiyor. Panettiere de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği bir röportajda, seriye geri dönmek konusunda en az hayranlar kadar istekli olduğunu ve bu arzusu gerçekleştiği için çok mutlu olduğunu söyledi. 

    Seriye geri dönme fikrinin kendisinden çıktığını ve yönetmenleri arayarak teklifte bulunduğunu belirten Hayden Panettiere, filmde ne kadar süre öldürülmeden dayanacağı konusunda ise bir garanti veremeyeceğini söyledi fakat yine de hayranların Kirby'i olabildiğince uzun süre izleyeceğini ima etti. Panettiere, "eminim ki kimse hayal kırıklığına uğramayacak" diyerek karakterin geri dönüşünün herkesi tatmin edeceğini vurguladı. 

    Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding ve Jenna Ortega'nın yanı sıra ikonik Gale Weathers rolüyle Courtney Cox ve Dermot Mulroney de filmde rol alacaklar. Beşinci filmde orijinal ekibin geri dönmesi herkesi memnun etmişti ancak David Arquette'nin karakteri Dewey Riley Hayalet Maskeli'nin kurbanlarından biri olduğu için bu kez filmde olmayacak. Serinin merkezindeki Sydney Prescott'a hayat veren Neve Campbell ise altıncı filmde rol almayacağını açıklamıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top