Hesabım
    "Kim Bu Aile?"den İlk Teaser!

    7 Ekim'de vizyona girecek aile komedisinden ilk teaser fragman yayınlandı.

    Birbirinden ünlü isimlerle dolu oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yerli komedi filmi "Kim Bu Aile?"den ilk tanıtım videosu yayınlandı. 

    Oyuncu kadrosunda Cengiz BozkurtNurgül YeşilçayOnur BulduFerit AktuğAltan ErkekliFatih AlBeste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya gibi isimlerin yer aldığı "Kim Bu Aile?"nin yönetmenliğini Bedran Güzel üstleniyor. Güzel daha önce  "Küçük Esnaf", "Yol Arkadaşım", "Bayi Toplantısı" gibi gişede oldukça başarılı olan filmlere imza atmıştı. Filmin senaryosu ise Ali Erkan Ersezer tarafından kaleme alındı. 

    "Kim Bu Aile?"nin aksiyon yönetmenliğini, film için özel olarak Türkiye’ye gelen Koreli usta yönetmen Youn Dae-Won, görüntü yönetmenliğini ise Türkiye sinemasının önemli isimlerinden Jean-Paul Seresin üstlendi. Film bu yönüyle de ülkemizin aksiyon komedi sineması için yeni bir çıta belirleyecek gibi görünüyor.

    Aksiyon ve komedi türündeki "Kim Bu Aile?" sinema seyircisine uzun süredir özlediği komediyi ve eğlenceyi sunmayı vadediyor. Yapımcılığını CJ ENM'nin üstlendiği eğlenceli komedi, 7 Ekim 2022'de sinema salonlarında seyirciyle buluşacak. 

    "Kim Bu Aile?" filmi aynı zamanda CJ ENM Türkiye’nin tek başına yapımcılığını üstlendiği ilk imza film olma özelliğini taşıyor. Oscar ödüllü "Parasite" filminin de yapımcısı, Kore menşeli CJ ENM’in Türkiye ofisi olan sektör lideri şirket, ortak yapımlarının yanı sıra son zamanlara damga vuran, gişe rekortmeni "Bergen" filmi de dahil olmak üzere sayısız filmin dağıtımcılığını yürütüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top