Hesabım
    Anthony Hopkins ve Anne Hathaway'li "Armageddon Time"ın Vizyon Tarihi Belli Oldu

    Film James Gray tarafından yazıldı ve yönetildi.

    "Ad Astra" ve "Lost City of Z" gibi filmlere imza atan Jeremy Strong'un yazdığı ve yönettiği yeni filmi "Armageddon Time"ın vizyon tarihi Focus Features tarafından açıklandı. Buna göre Amerika'da 28 Ekim'de sınırlı sayıda salonda vizyona girecek film, 11 Kasım'da tüm ülkede ve dünya çapındaki birçok pazarda seyirciyle buluşacak. 

    Yönetmen James Gray’in çocukluk anılarına dayanan filmde, Ronald Reagan’ın seçimlere hazırlandığı sürecin tarihsel arka planında dostluk ve sadakati öğrenen bir büyüme hikayesini konu ediyor. "Armageddon Time"ın başrollerini usta oyuncu Anthony HopkinsAnne Hathaway ve Jeremy Strong üstleniyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Jessica Chastain, Banks Repeta, Jaylin Webb, Tovah Feldshuh, John DiehlAndrew Polk ve Ryan Sell yer alıyor. Jessica Chastin filmde Donald Trump'ın ablası Maryanne Trump'a hayat verdi.

    "Armageddon Time" dünya prömiyerini bu yıl Cannes Film Festivali'nde yaptı ve izleyenler tarafından yaklaşık yedi dakika boyunca ayakta alkışlandı. Çok kişisel bir yetişkinliğe adım atma hikayesi olan film nesiller boyunca Amerikan rüyasının peşinden koşmanın tarifini yaparken, ailenin gücüne dikkat çekiyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top