Hesabım
    Francis Ford Coppola ve Al Pacino'dan, James Caan'a Duygusal Veda

    Francis Ford Coppola ve Al Pacino dün vefat eden James Caan'ı andı...

    Francis Ford Coppola imzalı "Godfather" filminin Sony Corleone'si olarak hafızalara kazanan 82 yaşındaki James Caan'ın vefat haberi dün ailesi tarafından sosyal medyada duyuruldu.  

    Coppola ve James Caan ilk olarak 1969 tarihli "The Rain People" filminde birlikte çalışmış, bundan üç yıl sonra da kariyerlerinde zirvede yer edecek "Godfather" filmi için bir araya gelmişlerdi. Francis Ford Coppola, Deadline'a ilettiği yazılı açıklamada, eski dostunu şu sözlerle andı:

    "Jimmy, hayatım boyunca tanıdığım tüm sinema figürlerinden daha uzun hayatımda kalan ve daha yakın olan biriydi. The Rain People'da birlikte çalıştığım o eski zamanlardan ve hayatımın tüm dönüm noktalarından, onun filmleri ve oynadığı birçok büyük rol asla unutulmayacak. O her zaman Sunnyside'dan eski arkadaşım, iş arkadaşım ve tanıdığım en komik insanlardan biri olacak."

    Caan'ın "Godfather"daki rol arkadaşı Al Pacino da yazılı bir açıklama yayınlayarak "Jimmy benim kurgusal dünyada kardeşim ve hayat boyu arkadaşımdı. Artık dünyada olmayacağına inanmak zor, çünkü çok canlı ve cüretkardı. Harika bir oyuncu, harika bir yönetmen ve sevgili arkadaşım... Onu özleyeceğim." ifadesinde bulundu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top