Hesabım
    ‘Orphan: First Kill’ Filminden İlk Poster Paylaşıldı

    Esther geri dönüyor!

    Esther, yeni Orphan prequel filmi Orphan: First Kill'de, Isabelle Fuhrman'ın rolü yeniden canlandırdığı ve William Brent Bell'in (The Boy, Separation) yönettiği filmle geri dönecek. Orphan: First Kill, Paramount tarafından piyasaya sürülmek üzere satın alındı, ancak, şu anda henüz bir vizyon tarihi yok. Tarih çok yakında geliyor ve resmi olarak “R” olarak derecelendirildi.

    Hayranlar vizyon tarihini beklerken, hafta sonu William Brent Bell tarafından Instagram'da resmi bir teaser poster paylaşıldı ve Fuhrman, bir fragman tepki videosu için kendini filme aldı. Tabii ki, Orphan: First Kill fragmanı henüz açık bir şekilde izleycilerle paylaşılmadı ama Fuhrman onu izledi ve hayranların gördüklerinde "çıldıracağını" vaat ediyor.

    Bu fragman, Fuhrman'ın Instagram gönderisi bir gösterge ise, çok yakında paylaşılacağı anlamı taşıyor olabilir. Bu arada, prequel'in sloganlarından birini ortaya çıkaran Orphan: First Kill posterine göz atma şansımız oldu. Posterde yazan cümlede "Bir ailenin parçası olmak için öldürecek." ifadesini görüyoruz ve heyecanlanmak için yeterli. 

    Orphan: First Kill'de, “Leena Klammer (Esther) Estonya'daki bir psikiyatri tesisinden parlak bir kaçış düzenler ve varlıklı bir ailenin kayıp kızının kimliğine bürünerek Amerika'ya gider. Leena'nın "Esther" olarak yeni hayatı beklenmedik bir karmaşayla gelir ve onu, ailesini ne pahasına olursa olsun koruyacak bir anneyle karşı karşıya getirir."

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top