Hesabım
    Amber Heard'ın Johnny Depp'e Karşı Yeni Dava Talebi Reddedildi

    Johnny Depp - Amber Heard'ın davasına başkanlık eden yargıç, Heard'ın hatalı yargılamayla ilgili talebini reddetti.

    Amber Heard'ün Johnny Depp'e karşı yeni bir dava açma girişimi reddedildi. Amber Heard ve avukatları, Johnny Depp'in kazandığı karalama davası için 43 maddelik bir belge sunarak kararın geri çekilmesi talebinde bulunmuşlardı. 

    Temel olarak, Johnny Depp'in mahkemede sunduğu kanıtların davayı sonlandırmak için yeterli olmadığının belirtildiği belgede ayrıca, jüri üyelerinden birisinin kimliği hakkındaki şüpheli duruma dikkat çekilmişti. İtiraz için sunulan belgede 15 numaralı jüri üyesinin, mahkemeye göre 1945 doğumlu olduğu, halka açıklanan belgelerde ise 1970 doğumlu olarak göründüğü belirtilmiş ve Heard'ün avukatları, bu tutarsızlık karşısında jürinin ve mahkemenin güvenilirliğini de sorgulamıştı. 

    6 hafta süren duruşmaya başkanlık eden Fairfax Country yargıcı Yargıç Penney Azcarate, Heard'ın tüm itirazlarını redederek, "Dolandırıcılık veya görevi kötüye kullanma kanıtı yok" ifadesinde bulundu. Yargıç, hem Heard hem de Depp'in hukuk ekiplerine duruşmanın başlama tarihinden beş gün önce jüri listesi verildiğini ve duruşmadan önce veya duruşma sırasında itiraz etmek için her fırsata sahip olduklarını ancak kimsenin herhangi bir konuda itiraz etmediğine dikkat çekti.

    Yargıç Azcarate ayrıca, "Bir taraf, yargılamanın başlangıcından bu yana bilinen bir konuda ilk kez itiraz etmek için olumsuz bir karar alana kadar bekleyemez. Konudan feragat edilmiştir." ifadesinde bulundu. Hatalı yargılamanın reddine rağmen, Heard'ün hukuk ekibi, daha önce yapacaklarını söyledikleri gibi  karara itiraz edebilir ve kararı "aşırı" ve "savunmasız" olarak nitelendirebilir. Heard'ın hukuk ekibi karara itiraz edecek olsa da, bunun halkın gözünde bir şekilde herhangi bir etkisinin olup olmayacağı şüpheli...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top