Hesabım
    Jennifer Lopez ve Ben Affleck Evlendi!

    Hollywood'un gözde çifti Las Vegas'ta, sadece çocuklarının katıldığı özel bir törenle evlendi...

    Tüm zamanların en gözde ünlü çiftlerinden Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Cumartesi günü Las Vegas'ta evlendi. Gece yarısı gerçekleştirilen törene yalnızca ikilinin çocukları katıldı.  

    Jennifer Lopez evlilik haberini "Yaptık!" ifadesiyle resmi haber bülteni "On the Jlo" aracılığıyla doğruladı ve şu ifadelerde bulundu: "Aşk güzeldir. Aşk naziktir. Ve ortaya çıktı ki aşk sabırlıdır. Yirmi yıl boyunca sabırlı. Tam olarak istediğimiz şey. Dün gece Vegas'a uçtuk, dünyanın düğün başkentine aynı yolculuğu yapan dört çiftle birlikte ruhsat için sıraya girdik. Küçük kilisede kendi yeminimizi okuduk ve hayatımızın geri kalanında takacağımız yüzükleri birbirimize verdik... Sonunda hayal edebileceğimiz en iyi düğün oldu. Uzun zaman önce hayalini kurduğumuz şey çok, çok uzun bir süre sonunda gerçeğe dönüştü (devletin, Las Vegas'ın, pembe bir üstü açılabilir arabanın ve birbirimizin gözlerinde)

    Lopez ayrıca eski bir filmden kalan bir elbiseyi, Affleck'in ise kendi dolabından bir takım giydiğini belirtti. Samimi ve küçük bir törenle evlenen çiftin ilişkisi ilk olarak 2002 yılında başlamıştı. Ancak 14 Eylül 2003'te yapılması planlanan düğünleri yoğun medya ilgisi nedeniyle ertelenmiş, bundan dört ay sonra ise "Bennifer" adıyla anılan çift ayrıldıklarını duyurmuşlardı. 

    52 yaşındaki Jennifer Lopez ve 49 yaşındaki Ben Affleck, aradan geçen yılların ve evliliklerin ardından yeniden bir araya gelerek tüm hayranlarını sevindirdiler ve geçtiğimiz Nisan ayında da bir kez daha nişanlandıklarını açıkladılar. Çiftin, ilkine göre oldukça mütavazı olan, ikiinci nişan töreni de gizli tutulmuş ve haber yine Lopez'in basın bülteni aracılığıyla yayınlanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top