Hesabım
    Chris Pratt, Harrison Ford’un Hayaletinin Kendisine Musallat Olmasından Korkuyor!

    Uzun zamandır yeni Indiana Jones olacağı konuşulan Pratt, bu rolü canlandırmayı düşünmüyor...

    Bir dizi aksiyon rolünü başarıyla oynayan Chris Pratt'in listesine Indiana Jones eklenmeyecek gibi görünüyor. Pratt, sinema tarihinin en ikonik rolllerinden biri olan Indiana Jones'u, Harrison Ford'dan devralacağına dair uzun süredir devam eden söylentilere değindi ve Ford'un geçmiş yorumlarının kendisini korkuttuğunu söyledi.

    Happy Sad Confused podcast'indeki bir röportajda konuşan Pratt, Indiana Jones'u oynamayacağını belirtti ve Harrison Ford'un zamanında söylediği bir sözün kendisini korkuttuğunu dile getirdi: "Bir keresinde Harrison Ford'dan bir alıntı gördüm, gerçekten o olup olmadığını bile bilmiyorum, ama bu beni korkutmaya yetti, 'Ben öldüğümde Indiana Jones da ölür' gibi bi şey demişti. Ve ben de, eğer Indiana Jones'u oynarsam bir gün öldüğünde Harrison Ford'un hayaleti bana musallat olur mu diye düşündüm..."

    Harrison Ford, Pratt'in bahsettiği sözleri 2019 yılında Today Show'da söyledi. Kendisi Indiana Jones'u bıraktığında karakteri kimin canlandırması gerektiği sorulan Ford, "Benden başka kimse Indiana Jones'u oynamayacak. Anlamıyor musunuz? Ben Indiana Jones'um. Ben öldüğümde o da ölür" demişti.

    Ford, Indiana Jones karakterini 1981 tarihli "Kutsal Hazine Avcıları"ndan başlayarak beş filmde canlandırdı. Beşinci film, 2023 yazında izleyiciyle buluşacak. "Logan", "Asfaltın Kralları" gibi filmleriyle tanınan James Mangold'un yönettiği "Indiana Jones 5" seride Steven Spielberg tarafından yönetilmeyen ilk film olma özelliğini taşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top