Hesabım
    "Dune 2" İçin Sete Çıkıldı

    Heyecanla beklenen Dune devam filminin çekimleri başladı.

    6 Oscar'lı "Dune: Çöl Gezegeni"nin devam filminin çekimleri resmi olarak başladı. Haber, filmin resmi Twitter hesabından paylaşılan klaket fotoğrafı ile duyuruldu.

    Resmi adı "Dune: Part Two" olan film için Denis Villeneuve bir kez daha kamera arkasına geçerken, Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Josh Brolin, Javier BardemDave Bautista ve Stellan Skarsgård ilk filmde canlandırdıkları karakterlerle filme geri dönüyorlar. 

    "Dune 2"nin kadrosuna eklenen yeni isimler arasında ise; "Elvis" filmindeki performansıyla şimdiden Oscar tartışmaları başlatan Austin Butler, "Black Widow" ve "Little Women" gibi filmlerde izlediğimiz Florence Pugh, son olarak David Cronenberg imzalı "Crimes of the Future"da rol alan Lea Seydoux ve Oscar'lı usta oyuncu Christopher Walken bulunuyor. 

    Frank Herbert'in bilim kurgu klasiğinden uyarlanan "Dune"da, kitapta yer alan önemli karakterlerden bazıları yoktu. Bu karakterler ikinci filmde hikayaye dahil olacaklar. Christopher Walken, Atreides Hanedanının Arrakis'e sürülmesinden sorumlu olan İmparator Shadam IV rolünü üstlenirken, Florence Pugh'u  İmparatorun kızı Prenses Irulan olarak izleyeceğiz.

    Austin Butler, Baron Harkonnen'in ölümcül ve acımasız yeğeni Feyd-Rautha karakterine hayat verecek. Lea Seydoux ise Bene-Gesserit rahibesi Margot olarak seyirci karşısına çıkacak. Filmin 2023 Kasım'ında vizyona girmesi planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top