Hesabım
    Neve Campbell "Çığlık 6" İçin Geri Döneceği İddialarını Yalanladı

    Campbell'in yeni Çığlık filminde oynamak için gizli bir anlaşma imzaladığı iddia ediliyor.

    Orijinal Çığlık serisinde, olayların merkezindeki Sidney Prescott karakterine hayat veren Neve Campbell, geçtiğimiz Ocak ayında vizyona giren yeni "Çığlık" filmi için geri döndü ve bir kez daha Sidney karakterine hayat verdi. James Vanderbilt ve Kevin Williamson tarafından yazılan, Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett tarafından yönetilen "Çığlık" filmi izleyenlerden geçer not alınca, "Çığlık 6" için çalışmalar başladı. Ancak Campbell, ücreti konusunda yaşanan anlaşmazlık nedenyile bu kez filmde olmayacağını duyurdu. 

    Son zamanlarda, Campbell'ın "Çığlık 6"da ve hatta yedinci filmde de görünmek için gizlice bir sözleşme imzaladığı, ancak bunun "Spider-Man: No Way Home" tipi bir sürpriz olabilmesi için bir sır olarak saklandığına dair bir söylenti internette dolaşıyor. Paramount Pictures'tan bu söylenti hakkında herhangi bir açıklama gelmemişti fakat Campbell bir açıklama yaparak son noktayı koydu ve söylentiyi tamamen yalanladı.

    Neve Campbell'ın, dönüşünü bir sır olarak saklamak için yalan söyleme olasılığı var, ancak bu pekolası görünmüyor. Campbell, Çığlık serisine kazandırdıklarının karşılığını yeterince alamadığını düşündüğünü daha önce oldukça ciddi bir şekilde belirtmişti. Ayrıca şimdiye kadar serinin bütün filmlerinde yer alan ve Ocak'ta vizyona giren filmde de Hayalet Maskeli'den sağ kurtulduğu için 6. filmde yer almasına kesin gözüyle bakılan bir karakterin dönüşünün sır olarak saklanması biraz zayıf bir ihtimal. 

    "Çığlık 6"da, beşinci filmin  sonunda hayatta kalan karakterleri canlandıran Melissa BarreraJasmin Savoy BrownMason GoodingJenna Ortega geri dönüyor Ayrıca "Çığlık 4"te Kirby Reed karakteriyle izlediğimiz Hayden Panettiere ve serinin ana karakterlerinden biri olan Gale Weathers'a hayat veren Courtney Cox da filmde rol alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top