Hesabım
    Sony, Marvel Filmlerinin Vizyon Tarihini Erteledi

    Diğer bazı Sony filmlerinin de vizyon tarihi açıklandı.

    Sony'nin Dakota Johnson başrollü Spider-Man spin-off filmi "Madame Web"in vizyon tarihi birkaç ay ileriye atıldı. Filmin vizyon tarihi ilk olarak 7 Temmuz 2023 olarak açıklanmıştı ancak belirlenen yeni tarih 6 Ekim 2023. "Madame Web" böylece Sony'nin vizyon takviminde isimsiz bir Marvel filmi için ayrılmış olan tarihte seyirciyle buluşacak. Henüz ismi belli olmayan diğer Marvel filmi ise 7 Haziran 2024'e ertelendi. 

    "Madame Web", Sydney SweeneyEmma Roberts ve Adam Scott'ın da yer aldığı oyuncu kadrosuyla, Sony'nin yaklaşmakta olan Spider-Man yan hikayelerinin tartışmasız en heyecan uyandıranı. Örümcek temalı süper kahramanların geleceğini tahmin etmede uzmanlaşmış bir durugörü mutantı olan çizgi roman karakterine dayanan projeyi S.J. Clarkson yönetiyor.

    "Madame Web"den boşalan 7 Temmuz 2023 tarihini, Patrick Wilson tarafından yönetilen beşinci "Insidious" (Ruhlar Bölgesi) filmi aldı. Ayrıca George Forman biyografisinin vizyon tarihi 31 Mart 2023, Russell Crowe başrollü doğa üstü korku filmi "The Pope's Exorcist"in vizyon tarihi ise 7 Nisan 2023 olarak belirlendi. Başrolünde Tom Hanks'in yer aldığı Marc Forster filmi "A Man Called Otto"nun ise Noel dönemi yerine 14 Aralık 2022'de seyirciyle buluşmasına karar verildi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top