Hesabım
    "A Quiet Place: Day One"ın Vizyon Tarihi Değişti

    Paramount Pictures, vizyon takviminde bazı değişiklikler yaptı.

    Paramount Pictures, "Sessiz Bir Yer" serisinin yeni filmi "A Quiet Place: Day One"ın vizyon tarihini 8 Mart 2024 olarak açıkladı. Filmin yönetmenliğini, Nicolas Cage başrollü "Pig" filmiyle büyük beğeni toplayan Michael Sarnoski üstlecek.

    John Krasinski'nin "Sessiz Bir Yer" filmleriyle aynı evrende geçecek olan film, farklı karakterlere odaklanacak ve serideki uzaylıların dünyaya geldiği ilk günü anlatacak. Krasinski hem filmin senaryosunu Michael Sarnoski ile birlikte kaleme alıyor hem de Michael Bay ile birlikte filmin yapımcılığını üstleniyor.

    John Krasinski tarafından yönetilen ve başrolünü Ryan Reynolds'ın üstlendiği "If"in vizyon tarihi ise 17 Kasım 2023'ten 24 MAyıs 2024'e ertelendi. John Krasinski'nin yönetmenliğin yanı sıra rol de alacağı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Phoebe Waller-Bridge, Cailey Fleming, Louis Gossett Jr., Fiona ShawAlan S. Kim ve Steve Carell yer alıyor. John Krasinski ve Ryan Reynolds aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstleniyorlar. 

    Paramount'un vizyon tarihinde değişklik yaptığı bir diğer film ise Laurence Yep'in aynı adlı fantastik romanından uyarlanan "The Tiger's Apprentice" oldu. Raman Hui tarafından yönetilen animasyon film, 19 Ocak 2024'te izleyiciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top