Hesabım
    Romantik Komedi "Look Both Ways"ten Fragman

    Başrolünü Lili Reinhart'ın üstlendiği film 17 Ağustos'ta Netflix'te!

    Netflix, Ağustos ayında izleyicilerle buluşacak olan "Look Both Ways" filminden ilk fragmanı paylaştı. Başrolünü "Riverdale" yıldızı Lili Reinhart'ın üstlendiği film, önünde birbirinden çok farklı iki gelecek uzanan bir genç kadının hayatını anlatıyor. 

    Mezuniyetinden önceki gece hamilelik testi yapmak zorunda kalan Natalie, testin sonucunu gördüğünde geleceği ikiye bölünür. Bir gerçeklikte Natalie'nin çocuğu olmaz ve genç kadın Los Angeles'ta hayalindeki işi sürdürmekten keyif alır. Diğerinde ise Austin'deki evine döner ve anneliğin zorluklarıyla karşılaşır.

    Fragmanda Natalie'nin her iki olası gelecekte de hayatın iniş çıkışlarıyla yüzleştiği görülüyor. Her iki gelecek de Natalie'nin hayat değiştiren bir aşk yaşaması, bir sanatçı olarak hayalindeki kariyerini sürdürmesi ve kendini yeniden keşfettmesi gibi bazı benzerlikleri paylaşıyor.

    Hayata dair bazı derin soruları da içeren hafif ve eğlenceli bir film olan "Look Both Ways"in yönetmen koltuğunda Wanuri Kahiu oturuyor. Filmde ayrıca Danny Ramirez, Aisha Dee, David Corenswet, Andrea SavageLuke Wilson ve Nia Long rol alıyorlar. 

    "Look Both Ways" 17 Ağustos'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top