Hesabım
    Netflix'ten Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç'lu Yeni Film Geliyor!

    Başrollerinde Ekin Koç ile Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı yeni Netflix filmi "Sen İnandır"ın çekimleri başladı.

    Taff Picures, yakında Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan yeni projesi "Sen İnandır"ı duyurdu. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç'un üstlendiği filmin çekimleri Assos'ta başladı.  

    Senaryosu Selen Bağcı tarafından kaleme alınan "Sen İnandır"ın yönetmenliğini, daha önce "Fazilet Hanım ve Kızları", "İki Yabancı", "72. Koğuş", "Deli Deli Olma", "120" gibi yapımları yöneten Murat Saraçoğlu ve "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinin yönetmeni Evren Karabıyık Günaydın birlikte üstleniyorlar.

    "Sen İnandır"ın oyuncu kadrosunda ayrıca Zerrin Sümer, Yıldız KültürNaz Çağla Irmak ve Çağrı Çıtanak gibi isimler de yer alıyorlar. Taff Pictures'ın Instagram hesabından, Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç'un birlikte yer aldıkları bir fotoğraf eşliğinde duyurulan romantik filmin konusu hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı.

    Son olarak "Üç Kuruş" adlı televizyon dizisinde oyanayan Ekin Koç, "Bizim İçin Şampiyon", "Senden Bana Kalan" gibi filmlerle öne çıktı. Ayça Ayşin Turan ise "Karagül" gibi televizyon dizilerinin yanı sıra ve Netflix'in ilk orijinal yerli yapımı "Hakan Muhafız"da rol aldı.

    Netflix'te yayınlanacak "Sen İnandır"ın yayın tarihi henüz belli değil.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    TAFF Pictures (@taffpics)'in paylaştığı bir gönderi

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    TAFF Pictures (@taffpics)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top