Hesabım
    'John Wick 4'e İlk Bakış: Keanu Reeves Dua Ediyor

    John Wick serisinin dördüncü filmine ilk bakış

    "John Wick" serisi sakinliğiyle bilinmese de "John Wick: Chapter 4"a ilk bakıştaki hava böyle. Keanu Reeves'in canlandırdığı, hayranların en sevdiği suikastçı, paylaşılan ilk görselde kilisedeki mum ışıklarıyla çevriliyken dua ediyor gibi görünüyor. Bunu, fırtına öncesi sessizlik olarak kabul etmek mümkün. CinemaCon görüntülerinin nisan ayında onaylandığı gibi, Reeves'in karakteri, mücadele etmesi için bol miktarda kafatası ezici aksiyon sahnesine sahip olacak.

    Daha önce, Wick'in, başrol oyuncularından Laurence Fishburne'ün hype adamı olarak görev yaptığı sırada, parmak eklemleri kanayan bir tahta direği yumrukladığı görülmüştü. Wick ayrıca, bir sanat galerisinin lobisinde iki kötüyle savaşır ve onlara nunçakusuyla gaddarca davranır. Filmin ilk fragmanından alınan CinemaCon görüntüleri henüz genel paylaşıma sokulmadı.

    “John Wick: Chapter 4”da Reeves'e katılan isimler arasında Lance Reddick, Rina Sawayama, Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Hiroyuki SanadaScott Adkins ve Clancy Brown yer alıyor. Serinin dayanak noktası Ian McShane de Continental Hotel'in yöneticisi Winston olarak geri döndü. “John Wick” serisinin bir sonraki bölümü bir kez daha dublörlükten yönetmenliğe geçen Chad Stahelski tarafından yönetiliyor. Serideki her bölümün bir öncekini geride bıraktığı düşünüldüğünde, Lionsgate'in “John Wick: Chapter 4” için büyük umutları var.

    Orijinal “John Wick” 2014'te dünya çapında 86 milyon dolar, 2017'de “John Wick: Chapter 2”, 171.5 milyon dolar ve 2019'da “John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, 327,3 milyon dolar hasılat elde etti. Birkaç kez vizyon tarihi ertelenen “John Wick: Chapter 4”, 23 Mayıs 2023'te tüm dünyada aynı anda sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top