Hesabım
    Florence Pugh ve Harry Styles'lı "Dert Etme Sevgilim"den Altyazılı İlk Fragman!

    Olivia Wilde'ın yönettiği "Dert Etme Sevgilim" (Don't Worry Darling) romantizmi gerilim ve gizemle birleştiriyor.

    Yönetmenliğini Olivia Wilde'ın, başrollerini Harry Styles ve Florence Pugh'un üstlendiği "Dert Etme Sevgilim"den (Don't Worry Darling) ilk altyazılı fragman yayınlandı. Tek kelimeyle "kaotik" olarak özetlenebilecek fragman filmin çok katmanlı yapısını göz önüne seriyor. "Dert Etme Sevgilim" kısaca “cüretkar ve görsel olarak çarpıcı bir psikolojik gerilim filmi” olarak tanımlanıyor.

    1950'li yıllarda geçen filmi Victory olarak bilinen mükemmel bir şirket kasabasında yaşayan mutlu bir çift olan Jack ve Alice'i takip ediyor. Kocasının gizli proje üzerindeki çalışmasına olan merakı, bir süre sonra Alice'i tüketmeye başlar.

    Bu durum hem çiftin hayatında hem de yaşadıkları çevrede problemler yaratır. Alice, kasabada neler olup bittiğini araştırmaya ve şirketin değerlerini sorgulamaya karar verdiğindeyse işler tamamen tersine döner. Adeta romantik bir filmi tanıtır gibi başlyan fragmanda Alice'in  giderek tuhaflıklarla karşılaştığını görüyoruz ve filmin psikolojik gerilim atmosferini yoğun bir şekilde hissediyoruz. 

    "Dert Etme Sevgilim"in senaryosu, Olivia Wilde'ın ilk filmi "Booksmart"ın da senaryosunu kaleme alen Katie Silberman tarafından yazıldı. Filmde başrolleri paylaşan Harry Styles ve Florence Pugh'a Olivie Wilde, Chris Pine ve Gemma Chan da eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top