Hesabım
    Ana de Armas: "Kadın James Bond'a Gerek Yok"

    Ana de Armas, son zamanlarda gündeme gelen kadın James Bond hakkında görüşlerini açıkladı.

    Ana de Armas, Daniel Craig'in son James Bond filmi olan "Ölmek İçin Zaman Yok"ta (No Time To Die) kısa ancak akılda kalıcı bir rol ile izleyici karşısına çıktı. "Knives Out" (Bıçaklar Çekildi) ile yıldızı parlayan Ana de Armas filmin Küba sahnelerinde, eğitimdeki MI6 ajanı Paloma karakterini canlandırdı ve Eva Green’in Vesper Lynd karakterinden sonraki en beğenilen Bond kızı performansına imza attı. 

    Başrolleri Ryan Gosling ve Chris Evans ile paylaştığı Netflix filmi "The Gray Man"in tanıtım turlarında, de Armas'a son zamanlarda gündeme gelen kadın James Bond hakkındaki görüşleri soruldu. Ana de Armas bu konuda, uzun zamandır James Bond filmlerinin yapımcısı olan Barbara Broccoli ile aynı görüşü paylaşıyor ve karakterin cinsiyetinin değiştirilmesine gerke olmadığını söylüyor: "Kadın Bond'a gerek yok. Başkasının karakterini çalmaya, devralmaya gerek yok. Bu bir roman ve bu James Bond dünyasına ve içinde bulunduğu evrenin bu fantezisine yol açıyor."

    Diğer yandan James Bond filmlerindeki kadınlar için daha iyi ve daha önemli roller için çağrıda bulunan Ana de Armas, James Bond'un dünyasında kadınların daha tatmin edici karakterleri canlandırmasının, ana karakterin cinsiyetini tersine çevirmekten daha ilgi çekici ve önemli olduğunu belirtti.

    James Bond aktörü Daniel Craig de daha önce yaptığı bir röportajda aynı fikirleri dile getirmişti. Sıradaki James Bond'un kim olacağı merakla beklenirken, yapımcı Barbara Broccoli geçtiğimiz ay, bir sonraki filmin çekimlerinin en az iki yıl sonra başlayabileceğini ve yeni Bond için herhangi bir oyuncunun adının geçmediğini söyledi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top