Hesabım
    DC'nin Planları Arasında SnyderVerse'e Devam Etmek Yok

    DC'nin Baş Kreatif Direktörü Jim Lee, SnyderVerse'i sürdürme planları olmadığını söyledi.

    DC'nin Kreatif direktörü Jim Lee, hayranları şaşırmayan bir açıklama yaparak SnyderVerse için ileriye dönük bir planlamaları olmadığını dile getirdi. 

    Christopher Nolan'ın, Kara Şövalye üçlemesinden sonra, Warner Bros. Zack Snyder'ın aynısını Superman için yapmasını istedi. 2013'teki "Man of Steel"in başarısı, Snyder'ın Warner Bros'a öncülük edecek vizyoner olarak konumlandırılmasına yardımcı oldu. DC hayranları, Snyder'ın 5 filmden oluşan orijinal planına atıfta bulunarak, Snyder'ın katkılarını "SnyderVerse" (Snyder Evreni) olarak adlandırıyorlar. 

    Ne yazık ki, 2016 yapımı "Batman v Superman: Adaletin Şafağı" eleştirilerin hedefi oldu ve 2017'de Snyder, bir aile trajedisinin ardından "Justice League"in yapımından ayrılmak zorunda kaldı. Ardından, ezici bir şekilde etkili olan #ReleaseTheSnyderCut kampanyası, "Snyder's Justice League"in HBO Max'te yayınlanmasıyla sonuçlandı. 

    Dört saatlik bu versiyonun başarısına rağmen, WB ve DC Films, SnyderVerse'den vazgeçmeyi ve "The Suicide Squad", "Peacemaker" ve yakında çıkacak olan "Black Adam" gibi başlıklara yönelmeyi seçti. Sosyal medyayı yoğun şekilde kullanan Snyder hayranları bu kez de #RestoreTheSnyderVerse etiketiyle bir kampanya başlattılar fakat bu istekleri gerçekleşecek gibi görünmüyor. 

    San Diego Comic-Con'da konuşan Jim Lee şu açıklamalarda bulundu: "Şaşırtıcı olan ne biliyor musunuz, iki yılı karantinada geçirdik ve işte yine bir kongrede, sanat formunu kutluyor, iyi hissediyoruz. Geliştirme aşamasında olan projeler üzerinde çalışıyorum, değil mi? Bence Snyder Cut, Zack'in vizyonuydu ve anlatılan gerçekten tatmin edici bir hikayeydi, ancak bu malzeme üzerinde ek çalışma planı yok."

    WB/DC Films her fırsatta Snyder'dan uzaklaştığını belirttiği için Lee'nin yorumları şaşırtıcı olmadı. "Snyder's Justice League"in piyasaya sürülmesi, "Man of Steel"de başlayan hikayenin doruk noktası olarak değerlendirildi. Ancak geçen hafta, Rolling Stone, filmin yayınlanması için yapılan hashtag kampanyasını besleyen hesapların yüzde 13'ünün sahte olduğunu belirten şaşırtıcı bir makale yayınladı. Bu oran şaşırtıcı olsa da Snyder hayranlarının aktifliği halen önemli boyutta. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top