Hesabım
    Daniel Radcliffe'in Harry Potter Dışındaki En İyi Filmleri

    Çocuk yaşta Harry Potter olarak hayatlarımıza giren Daniel Radcliffe bugün 33.yaşını kutluyor!

    Harry Potter karakteriyle özdeşleşen ve serinin sona ermesinin üstünden yıllar geçmesine rağmen akıllarda halen Harry Potter olarak kalan Daniel Radcliffe bugün 33. yaşını kutluyor. 

    23 Temmuz 1989'da, Londra'da dünyaya gelen Daniel Radcliffe, 2000 yılının Ağustos ayında birçok elemeden geçerek ve yüzlerce adayı geride bırakarak "Harry Potter ve Felsefe Taşı" adlı filmde başrolü oynamaya hak kazandı. 

    J.K. Rowling'in çok satan kitabından uyarlanan film, seyircileri büyücülük dünyasına davet etti ve takip eden on yıl boyunca Harry, Ron (Rupert Grint) ve Hermione'nin (Emma Watson) maceraları seyircilerin akın akın sinema salonlarına koşmasını sağladı. 

    Daniel Radcliffe, hayattlarımıza Harry Potter olarak girdi ve 2001'den 2011'e kadar, toplam 8 filmde karakteri canlandırmaya devam etti. Dolayısıyla yuvarlak çerçeveli gözlükler, alnındaki yara izi ve sihirli asayla özdeşleşmesi şaşırtıcı değil ancak oyuncu yıllar içinde birçok farklı filmde de rol aldı ve romantik komediden korkuya birçok türde performans sergiledi.

    Son olarak Sandra Bullock ve Channing Tatum ile birlikte "Kayıp Şehir" adlı macera filminde oynayan Radcliffe, yakın zamanda karşımıza müzisyen ve komedyen ‘Weird Al’ Yankovic'i canlandırdığı biyografi filmi "Weird: The Al Yankovic Story" filmiyle karşımıza çıkacak. 

    Doğum günü şerefine Radcliffe'in Harry Potter serisi dışındaki filmlerinden en beğenilenleri ve en dikkat çekenleri bir araya getirdik...

    İyi ki doğdun Daniel Radcliffe!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top