Hesabım
    "John Wick 4"ten İlk Fragman!

    John Wick 4'ten ilk görüntüler, San Diego Comic-Con'daki Yönetmenler Paneli sırasında yayınlandı.

    Yönetmen Chad Stahelski, "John Wick 4"ün vizyona girmesine henüz bir yıla yakın zaman olmasına rağmen, Collider'ın San Diego Comic-Con'daki Yönetmenlik Paneli sırasında, filmden ilk görüntüleri yayınlayarak hayranları şaşırttı. Hayranlar ayrıca filmin ilk posterini görme şansı elde ettiler. 

    John Wick serisi, Keanu Reeves'in Rus gangsterlerin evine girip köpek yavrusu Daisy'yi öldürmesinden sonra suç dünyasına geri dönen eski bir tetikçi olan John Wick olarak sinema ekranlarında ilk kez göründüğü 2014'ten bu yana güçlenerek devam ediyor.

    Orijinal adı "John Wick: Chapter 4" olan dördüncü film aslında geçtiğimiz Mayıs ayında vizyona girecekti fakat bilinmeyen bir nedenle filmin vizyon tarihi bir yıl kadar ileriye atıldı. "John Wick 4" 24 Mart 2023'te sinemalarda olacak. 

    Keanu Reeves bu filmde, Laurence FishburneIan McShane ve Lance Reddick ile yeniden bir araya geliyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Rina Sawayama, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins, and Clancy Brown yer alıyor. 

    Fragman, Wick'in eğitimini sergileyen ve çok çeşitli kötü adamları dövdüğünü gösteren bir dakikalık yeni görüntülerden oluşuyor. Fragman, Bowery King'in bir mumu üflemesiyle sona eriyor ve bu sahne  görünüşe göre haftanın başlarında paylaşılan ve John Wick'i kilisede mumların arasında gösteren ilk görüntüye bağlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top