Hesabım
    "Fantastic Four", Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Filmin vizyon tarihi comic-con sunumunda açıklandı!

    Fantastik Dörtlü, Marvel Sinematik Evreni'ne girmeye bir adım daha yaklaştı. Kevin Feige, Comic-Con'da “Fantastik Dörtlü” filminin MCU 6. fazında evrene dahil edileceğini ve 8 Kasım 2024'te vizyona gireceğini doğruladı. Filmin oyuncu kadrosu açıklanmadı. Marvel'ın 6. fazı için “Fantastik Dörtlü” filminin yanı sıra, her ikisi de 2025'te vizyona girecek olan iki Avengers filmi de açıklandı.

    Fantastik Dörtlü'nün sinema tarihinde uzun bir geçmişi var, ancak, onları MCU'ya sokmak beklenenden biraz daha uzun sürdü. Tom Holland'ın “Spider-Man” üçlemesini yöneten Jon Watts, ilk olarak 2019 San Diego Comic Con'da geliştirilmekte olduğu ortaya çıkan filmin yönetmenliğini üstlenmişti. 2020 Disney Yatırımcı Günü'nde Marvel Studios'un yöneticisi Kevin Feige, Watts'ın filmi yöneteceğini ve filmi gerçeğe bir adım daha yaklaştıracağını duyurdu.

    2022 baharında Watts, arka arkaya üç “Örümcek Adam” filmi çektikten sonra süper kahraman filmlerine ara vermek zorunda kaldığı için istifa etti. İlk “Fantastik Dörtlü” filmi 20th Century Fox tarafından yayınlandı ve Kaptan Amerika rolüne başlamadan yıllar önce, Mister Fantastik rolünde Ioan Gruffudd, Görünmez Kadın rolünde Jessica Alba, The Thing rolünde Michael Chiklis ve Human Torch rolünde Chris Evans rol aldı.

    İlk film, 2007'de “Fantastik Dörtlü: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi” adlı bir devam filmi çekecek kadar başarılıydı. Devam filmi, kozmik kötü adam Galactus'u tanıtmasına rağmen o kadar büyük bir hit değildi ve üçüncü bir film daha sonra rafa kaldırıldı. 2015 yılında, Josh Trank tarafından yönetilen bir yeniden başlatma sinemalara geldi ve çok olumsuz eleştirilerle karşılandı. Miles Teller, Mister Fantastic'i, Kate Mara, Görünmez Kadın'ı, Jamie Bell, The Thing'i ve Michael B. Jordan, Human Torch'u oynadı. Ardından Evans gibi MCU'ya “Black Panther”da kötü adam Killmonger olarak girdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top