Hesabım
    "Guardians of the Galaxy Vol. 3"de Rocket'ın Kökenlerini Keşfedeceğiz

    Marvel'ın Comic-Con panelinde film hakkında güncellemeler paylaşıldı.

    Marvel Stüdyoları'nın San Diego Comic-Con'daki büyük panelinde, 2023 Nisan'ında vizyona girecek olan "Guardians of the Galaxy Vol. 3" filmin ilk fragmanı, ilk kez seyiriciyle paylaşıldı. Fragman henüz online olarak yayınlanmadı ancak, içeriğine ve filme dair detaylar paylaşıldı. 

    James Gunn, bu filmin Galaksinin Koruyucuları hikayesini sonlandıracağını "Üzgünüm, bazı hikayelerin bir sonu vardır. Bu herkesin öleceği anlamına gelmez." sözleriyle ifade etti. Fragmanda, Gamora'nın (Zoe Saldana) hafıza kaybı yaşadığı, Peter Quill (Chris Pratt) ve ekibe dair hiçbir anısı olmadan Ravagers ile çalıştığı görülüyor. Peter'ın ise Gamora'yı halen sevdiği fakat o Gamora'nın artık gittiğini söylediği duyuluyor. Ayrıca Adam Warlock rolünde Will Poulter ve High Evolutionary rolünde Chukwudi Iwuji ilk kez görünüyorlar. 

    Panelde konuşan James Gunn, filmde Bradley Cooper tarafından seslendirilen Rocket Racoon'un geçmişinin ve kökenlerinin araştırılacağını belirtti ve filmin en önemli itici gücünün Rocket'ın geçmiş hikayesi olduğunu açıkladı. Rocket'ın "evrendeki en üzgün yaratık olması gerektiğini" söyleyen Gunn bu hikayenin gün yüzüne çıkacağını söyledi.

    Üçlemenin ilk filminde, Roket'in vücudunun parçalara ayrıldığı ve birden fazla teknoloji parçasıyla geliştirildiği acımasız bir deneyin ürünü olduğunu öğreniyoruz. Fragmanında bebek Rocket'a yer veren "Guardians of the Galaxy Vol. 3", onu şimdi olduğu ölüm makinesine dönüştüren cerrahi prosedürlerden nasıl geçtiğinin yürek burkan hikayesini anlatmayı vaat ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top