Hesabım
    Marvel Sinematik Evreni'nin 5. ve 6. Fazında İzleyeceğimiz Tüm Yapımlar

    "Black Panther. Wakanda Forever" ile MCU'nun 4. fazı sona erdi. Peki bundan sonrasında hangi yapımları izleyeceğiz?

    Disney

    Marvel Sinematik Evreni'nin, hayranları tam olarak tatmin etmeyen, gişede diğer filmlere kıyasla daha sönük performans gösteren filmlerle ve tartışmalarla geçen 4. fazı geçtiğimiz hafta vizyona giren "Back Panther: Wakanda Forever" ile noktalandı. Peki bundan sonra ne olacak?

    Geçtiğimiz Temmuz ayında düzenlenen San Diego Comic-Con'un en ses getiren paneli hiç kuşkusuz Marvel Stüdyoları tarafından gerçekleştirilmişti. Panelde, "Spider-Man: Far From Home"dan sonraki tüm film ve dizileri kapsayan ve artık resmen "The Multiverse Saga" olarak adlandırılan birbirine bağlı büyük bir hikaye evreni tanıtıldı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin 5. fazı "Ant-Man and The Wasp: Quantumania" ile başladı. 17 Şubat 2023'te vizyona giren bu filmde, Marvel Evreni'nin Thanos'tan sonraki en büyük kötüsü olarak Kang the Conqueror (Jonathan Majors) sahneye girdi ve tüm olaylar 6. faza bağlanacak. 

    Marvel Comic-Con panelinde 6. faza dair bir ön takvim de paylaştı, bu fazın tüm filmleri belli değil ancak "Fantastic Four" ile başlayacağı ve "Avengers: The Kang Dynasty" ile "Avengers: Secret Wars" filmleriyle sona ereceği biliniyor.

    Gelin "Black Panther: Wakanda Forever"ın ardından Marvel Sinematik Evreni'nin 5. ve 6. fazında bizi hangi yapımlar bekliyor birlikte bakalım...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top