Hesabım
    79. Venedik Film Festivali'nin Açılış Filmi Noah Baumbach İmzalı "White Noise" Olacak

    Greta Gerwig ve Adam Driver'ın başrolde oynadığı filmden ilk görsel de yayınlandı.

    "Frances Ha", "Marriage Story" gibi filmlere imza atan Noah Baumbach'ın sıradaki filmi "White Noise"dan ilk görsel yayınlandı. Başrollerini Greta GerwigAdam Driver ve Jodie Turner-Smith'in üstlendiği film, bu yılki Venedik Film Festivali'nin açılış filmi olacak. Böylece ilk kez bir Netflix filmi Venedik Film Festivali'nin açılışını yapacak. 

    Baumbach'ın bir Netflix orijinali olan Don DeLillo uyarlaması, Orta Amerika'daki bir liberal sanatlar kolejinde Hitler çalışmalarını öğreterek isim yapan bir profesör olan Jack'i (Adam Driver) takip ediyor. Jack, dördüncü karısı Babette (Greta Gerwig) ve çocukları ile birlikte, aile hayatının olağan zorluklarından geçmeye çalışırken,  zehirli bir maddenin hava aracılığıyla yayılması onları ölüm tehdidiyle birlikte yüzleşmeye zorlar... 

    Festival direktörü Alberto Barbera yaptığı açıklamada, "79. Venedik Film Festivali'ni 'White Noise' ile açmak büyük bir onur" dedi ve filmi "dramatik, ironik, hicivsel: birden çok alanda ölçü ile oynayan özgün, hırslı ve çekici bir sanat eseri" olarak övdü. Barbera ayrıca, "1980'lerdeki takıntılarımızı, şüphelerimizi ve korkularımızı inceleyen, ancak çağdaş gerçekliğe çok net göndermeler yapan bir film" diye ekledi.

    "White Noise" 31 Ağustos'ta Venedik'teki yarışmada dünya prömiyerini yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top