Hesabım
    DC'nin Comic-Con Paneli Hayranları Memnun Etmedi

    DC'nin 2022 Comic-Con Paneli, Shazam 2 ve Black Adam fragmanlarına rağmen, pek çok hayranını hayal kırıklığına uğrattı.

    San Diego Comic-Con'daki DC Genişletilmiş Evreni paneli, yakında çıkacak iki yeni filminin fragmanlarını içermesine rağmen, genel olarak sönük geçti ve hayranları pek memnun etmedi. 

    Warner Bros. ve DC Entertainment'ın 21 Ekim 2022'de vizyona girecek olan "Black Adam" filmi ve 23 Aralık 2022'de vizyona girecek olan "Shazam! Fury of the Gods" filmlerinin her ikisi de kendi panellerinde tanıtıldı, ancak DC'nin diğer gelecek projelerinin hiçbiri hakkında bilgi verilmedi. Dahada önemlisi, hayranlar tarafından beklenen bir sürpriz de eksikti: Henry Cavill'in, seri için Süpermen merkezli yeni bir gidişatı duyurmak için panelde yer alacağı söylentileri, ne yazık ki doğru çıkmadı. 

    Stüdyonun en büyük 2023 filmleri "Aquaman ve Kayıp Krallık" ile "Flash" hakkında neredeyse hiç açıklama yapılmadı. "Batgirl", "Blue Beetle" gibi filmlerden bahsedilmedi ve Gal Gadot'lu "Wonder Woman" serisi ya da Robert Pattinson'lı "The Batman" serisinin geleceğine dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı. "The Batman 2"nin resmi duyurusunun Comic-Con'da yapılacağına dair de bir söylenti vardı ancak bu da gerçek çıkmadı. 

    Çekimleri çok önce bitmiş olmasına rağmen "Flash" ve "Aquaman ve Kayıp Krallık" filmlerinden herhangi bir görsel ya da teaser paylaşılmaması da hayal kırıklığı yarattı. Tabii ki bu filmlerin sunumda yerl almamasında, yıldızlarının içinde bulunduğu tartışmalı durum da etkili oldu. 

    Aquaman yıldızı Amber Heard'ün eski eşi Johnny Depp'le olan mahkeme sürecinin tüm detayları yayınlandı ve bu süreçte Heard'ün filmden çıkartılması için imza kampanyaları başlatıldı. Flash karakterine hayat veren Ezra Miller ise istismar iddialarıyla birçok kez tutuklandı. 

    Bir noktada, Warner Bros.'un DC hayran kitlesini bu filmler ve aktörleri hakkında ne yapacağıyla ilgili bilgilendirmesi gerekecek. Ancak Warner Bros., Comic-Con'daki 6.000'den fazla süper hayranın önünde bu dalgalı sularda gezinmeye çalışmak yerine, şimdilik bunlardan tamamen kaçınmayı seçti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top