Hesabım
    Epik Tarihi Dram "Medieval"dan İlk Fragman!

    Başrollerde Ben Foster, Sophie Lowe ve Michael Caine var.

    Yapım şirketi The Avenue, kralların, savaşçıların, inancın ve siyasi inanışların gerçek hikayesini anlatan destansı bir film olan "Medieval"ın ilk fragmanını yayınladı.

    HBO'nun popüler dizisi "Game of Thrones" entrika ve akıl oyunları dolu hikayesiyle insanların, yalnızca kılıç  dövüşünden ibaret olmayan ve daha derin konuları ele alan orta çağ hikayelerine olan ilgisini arttırdı. Dini inançlar ile siyasi çıkarların çarpıştığı ortamda, tehlikeli bir görevi yerine getirmeye çalışan bir savaşçının bütünlüğü sorgulamasını anlatan "Medieval" da tam olarak bu ilgiye hitap edecek bir film.

    Çek yönetmen Petr Jákl tarafından yazılıp yönetilen "Medieval" Çek insanlarının özgürlüğü için savaşan ve Çek Cumhuriyeti’nin milli kahramanı olarak görülen Jan Žižka’nın hikayesini konu ediyor. Filmde Žižka'yı Ben Foster canlandırıyor.  Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Sophie Lowe, Michael Caine, Til Schweiger, Roland MøllerMatthew Goode ve William Moseley gibi isimler bulunuyor. 

    Herhangi bir nedenden dolayı öldürülebileceğinizi hissettiren ürpertici bir ortam sunan fragmanda, Jan Žižka, kralı tarafından kendisine verilen ve Fransa kralının yeğeni olan masum bir kadını kaçırmayı da içeren bir görevi, kendi görüşleriyle çelişmesine rağmen kabul ediyor. Tabii ki bu görev sonucunda Jan Žižka, onu yok etmeye kararlı bir ordunun hedefi haline gelir. Kaçıdığı kadına karşı olan hisleri de durumu zorlaştıracaktır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top