Hesabım
    Luca Guadagnino'nun Venedik'te Yarışacak Filmi "Bones and All"dan Yeni Görseller

    Filmin başrollerini Timothée Chalamet ve Taylor Russell üstleniyor.

    İtalyan yönetmen Luca Guadagnino'nun Venedik Film Festivali'nde yarışacak olan filmi "Bones and All"dan, başroldeki Timothée Chalamet ve Taylor Russell'ın yer aldığı yeni görseller yayınlandı. 

    "Bones and All" başrollerinde Timothée Chalamet ve Armie Hammer'ın oynadığı "Beni Adınla Çağır" filmiyle büyük başarı ve tanınırlık elde eden Gudagnino'nun Amerika Birleşik Devletleri'nde çektiği ilk uzun metrajlı filmi. Filmin yayın hakları geçtiğimiz aylarda MGM tarafından satın alınmıştı. 

    Camille DeAngelis'in 2015 tarihli romanından uyarlanan "Bones and All", genç bir kadının babasını bulma ve neden sevdiği insanları öldürme ve yeme dürtüsü taşıdığını öğrenme umuduyla ülke çapında yaptığı bir yolculuğa odaklanan bir yetişkinlik dönemi romantik korku hikayesi olarak tanımlanıyor. 

    Yapımcılar filmi “kim olduklarına tahammül edemeyen tehlikeli bir dünyada kimlik arayan ve güzelliğin peşinden giden iki gencin özgürleştirici yolculuk serüveni” olarak özetliyorlar. Korku ve romantizmi bir araya getirdiği ifade edilen filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Michael Stuhlbarg, André Holland, Chloë Sevigny, David Gordon-Green, Jessica HarperJake Horowitz ve Mark Rylance gibi isimler bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top