Hesabım
    "The Gray Man" Devam Filmi Geliyor

    Netflix "The Gray Man" için hem bir devam filmi hem de bir spin-off filmi çekileceğini duyurdu.

    Netflix, "Avengers: Endgame" yönetmenleri Anthony Russo ve Joe Russo tarafından yönetilen 200 milyon dolarlık aksiyon gerilim filmi "The Gray Man"in devam filmi için çalışmaların başladığını duyurdu. Russo kardeşlerin devam filmi için yönetmen koltuğuna geri dönecek.

    "The Gray Man"de başrolleri Ryan Gosling ve Chris Evans üstlenirken onlara Ana de Armas ve Rege-Jean Page gibi isimler eşlik etti. Devam filmi için Russo kardeşlerin yanı sıra Ryan Gosling de geri dönecek ve rolünü tekrarlayacak.

    Geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan film, Netflix'in hizmet verdiği ülkelerde toplamda 88.5 milyon saat izlenerek küresel en çok izlenilenler listesinin ilk sırasına yerleşti. Film ayrıca 84 ülkede de haftanın en çok izlenen Netflix içeriği oldu. 

    Devam filminin yanı sıra "The Gray Man"in bir de spin-off filmi gelecek. Filme ilham olan aynı kitap serisinden uyarlanacak olan spin-off'un senaryosunu, "Deadpool" ve "Zombieland" filmlerinin senaryolarına imza atan Paul Wernick ve Rhett Reese'in kaleme alacağı filmin oldukça sert ve aynı zamanda deneysel bir atmosfere sahip olacağı belirtildi. Filmin konusu ile ilgili detaylı bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top