Hesabım
    Ti West'in Yeni Korku Filmi "Pearl"den İlk Fragman

    Başrolünü Mia Goth'un üstlendiği film, Haziran'da vizyona giren "X" filminin öncesini anlatıyor.

    Ti West imzalı, A24 yapımı korku filmi "X", porno film çekimi için gittikleri evde kendilerini korkunç bir kabusun içinde bulan bir grup gencin hikayesini konu ediyordu. Filmde, daha önceden duyurulmayan ve gizlice çekilen bir prequel filmi olan "Pearl" projesi de sürpriz bir şekilde duyuruldu. 

    "X"te yaşananların öncesini anlatacak olan "Pearl" filminin başrolünü, "X"teki kilit karakterlerden birine hayat veren Mia Goth üstleniyor. A24, bu gizemli karakterin geçmiş hikayesini seyirciye sunacak olan filmden ilk fragmanı paylaştı.  

    Hikaye 20. yüzyılın başlarında geçiyor ve Pearl'ün (Mia Goth) bir sanatçı olmaya çalıştığı genç yıllarına odaklanıyor. Aynı zamanda Pearl, etrafında istemediği insanlarla uğraşırken daha yaratıcı becerilerini de geliştiriyor.

    "Pearl" fragmanı, "X" ile aynı seviyede kanlı görüntüler ve acımasız sonlar bekleyebileceğimizi gösteriyor, ancak bu sefer bu sahnelerin çoğu gün ışığında geçecek gibi duruyor. Film ayrıca, Mia Goth'a, ilk filme kıyasla daha fazla enerjisi olan ve daha fazla hasara yol açabilecek olan karakterle eğlenme imkanı da tanıyor. 

    Dünya prömiyerini 31 Ağustos - 10 Eylül arasında gerçekleştirilecek olan Venedik Film Festivali'nde yapacak olan "Pearl" sonbaharda izleyiciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top