Hesabım
    Marilyn Monroe Biyografisi "Blonde"dan Yeni Görseller Yayınlandı

    Ana de Armas'lı "Blonde" dünya prömiyerini "Venedik Film Festivali"nde yapacak.

    "Killing Them Softly", "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" gibi filmlerle tanıdığımız Andrew Dominik'in Marilyn Monroe biyografisi "Blonde"dan yeni görseller paylaşıldı. Filmde Hollywood ikonu Marilyn Monroe'ya, son zamanların yükselen yıldızı Ana de Armas hayat veriyor. 

    23 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak olan "Blonde", bu yıl 79. kez düzenlenecek olan Venedik Film Festivali'nde ana yarışmada yarışacak. Festivalin yarışma seçkisinde ayırca Luca Guadagnino, Darren Arnofsky, Alejandro gonzales Inarritu, Noah Baumbach gibi isimlerin filmleri yer alıyor. 

    "Blonde"un senaryosu da Andrew Dominik tarafından kaleme alındı. Dominik senaryoyu, Joyce Carol Oates'ın yazdığı çok satan tarihi romandan uyarladı. Film, Marilyn Monroe'nun hayatının kurgulanmış bir versiyonunu sunacak. Monroe'nun altın çağında yani 1950'li ve 1960'lı yıllarda geçen film, özellikle yıldızın iç dünyasını yansıtmayı amaçlıyor. 

    Ana de Armas'a, Oscar'lı oyuncu Adrien Brody'nin ve Bobby Cannavale, Garret Dillahunt, Julianne NicholsonSara Paxton gibi isimlerin eşlik ettiği "Blonde"un yapımcılığını Brad Pitt'in yapım şirketi Plan B üstleniyor. Filmin ilk teaser fragmanı Haziran ayında yayınlandı...

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top