Hesabım
    Guillermo del Toro'nun "Pinokyo" Filminden Yeni Fragman!

    Oscar'lı yönetmenin stop-motion "Pinokyo" filmi Aralık'ta Netflix'te!

    Guillermo del Toro imzalı "Pinokyo" (Pinocchio) filmine ayrıntılı bakış atmamızı sağlayan ilk fragman nihayet yayınlandı. İtalyan yazar Carlo Collodi'nin tahta bir kuklanın gerçek çocuğa dönüşmesini anlattığı klasik öyküsünün yeniden ve farklı bir bakış açısıyla ele alındığı film, Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak. 

    Guillermo del Toro, daha önce verdiği röportajlarda kendi Pinokyo versiyonunun karanlık bir hikaye olacağını belirterek, Pinokyo ile Frankenstein arasındaki benzerliklere dikkat çekmişti. Her ikisinin de, "neyin iyi neyin kötü olduğunu, ahlakı, ahlakı, aşkı, hayatı ve esasları kendi başlarına bulmalarını bekleyen bir baba" tarafından yaratıldığını, bir anlamda "dünyaya fırlatılıp atıldığını" söyleyen Oscar'lı yönetmen, adeta filmin nasıl konulara değineceğinin de ipucunu vermişti. 

    Guillermo del Toro, son on beş yıldır hayata geçirmek için çalıştığı bu projeyi Mark Gustafson ile birlikte yönetti. Filmin orijinal seslendirme kadrosunda Geppetto rolünde David Bradley, Pinokyo rolünde Gregory Mann, Sebastian J. Cricket rolünde Ewan McGregor, Count Volpe rolünde Christoph Waltz, Mangiafuoco rolünde Ron Perlman ve Candlewick rolünde Finn Wolfhard yer alıyor. 

    Pinokyo hayranları bu yıl iki filme birden kavuşacaklar. Guillermo del Toro imzalı bu filmin yanı sıra, Tom Hanks'in Gepetto ustayı canlandırdığı ve Robert Zemeckis'in yönetmenliğini üstlendiği Disney yapımı "Pinokyo" filmi de yıl sonunda yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top