Hesabım
    Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil'li "Gönül"den Uzun Fragman!

    "Gönül" 10 Ağustos'ta Netflix'te!

    Netflix Türkiye'nin yeni orijinal yapımı "Gönül" filminin ilk uzun fragmanı yayınlandı. Başrollerini Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil'in üstlendiği "Gönül", 10 Ağustos'tan itibaren Netflix'te izlenebilecek. 

    BKM yapımı filmin yönetmen koltuğunda Soner Caner oturuyor. Caner, filmin senaryosunu da kendisi kaleme aldı. "Gönül"ün oyuncu kadrosunda ayrıca Bülent Emin YararAli Seçkiner AlıcıSelim BayraktarŞevval SamAsiye DinçsoyNazmi KırıkFerit KayaHaydar KöyelYıldırım Şimşek gibi isimler yer alıyor. 

    Filmin konusu kısaca şöyle: Piroz, erkek kardeşiyle birlikte köy köy gezip, düğünlerde ve cenazelerde keman çalıp, şarkı söyleyerek geçimini sağlayan genç bir adamdır. Onun hayatı, bir düğünden önce Sümbül adındaki geline aşık olmasıyla bambaşka bir hal alır. Sümbül de aynı şekilde Piroz'u gördüğü an aşık olmuştur. Düğünün iki aile arasında çıkan çatışmayla sonlanmasından sonra Sümbül istenmeyen gelin haline gelir ve öldürülmesi düşünülür.

    Sümbül'ü kurtarmak için her şeyi göze alan Piroz, onu kaçırıp kendi köyüne getirir. Yıllar önce aynı sorunları yaşayan Piroz'un babası Mirze ve köylüleri onun en büyük destekçisi olur. Sümbül'ün ailesi de bu durumu kabullenemeyip, silahlanarak kızlarının peşine düşer. Piroz ve Sümbül, peşindekilerden kurtulmak için büyük nehri aşıp, köyden uzakta başka bir yere taşınır. Mirze ise arkada kalarak kötü adamlara karşı koymaya çalışır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top