Hesabım
    Sylvester Stallone'lu Süper Kahraman Filmi "Samaritan"dan İlk Fragman!

    Stallone filmde emekli bir süper kahramanı canlandırıyor.

    Prime Video'nun 26 Ağustos'ta dünya çapında yayınlanacak yeni aksiyon - gerilim filmi "Samaritan"dan ilk fragman yayınlandı. Filmin başrolündeki Sylvester Stallone emekli bir süper kahramanı canlandırıyor.  Filmde Stallone'a, çok sevilen "Euphoria" dizisi oyuncularından Javon “Wanna” Walton eşlik ediyor.

    "Overlord Operasyonu", "Kan Kardeş" gibi filmlerle tanıdığımız Julius Avery'nin yönettiği "Samaritan", gizemli ve münzevi komşusu Mr. Smith'in (Stallone) aslında bir efsane olduğundan şüphelenen 13 yaşındaki Sam Cleary'i (Walton) takip ediyor.

    25 yıl önce, Granite City'nin süper güçlü kanun adamı Samaritan'ın, rakibi Nemesis ile girdiği şiddetli bir depo savaşından sonra öldüğü bildirilmiştir. Ancak Sam gibi şehirdeki bazı kişiler onun hâlâ hayatta olduğuna dair umutlarını korumaktadır. Suç oranının artması ve şehrin kaosun eşiğine gelmesiyle Sam, şehri yıkımdan kurtarmak için komşusunu saklandığı yerden çıkarmaya ikna etmeyi kendine görev edinir...

    Senaryosu Bragi F. Schut tarafından kaleme alınan "Samaritan"da ayrıca, Game of Thrones dizisinden tanıdığımız Pilou Asbæk ve Dascha PolancoMoises Arias gibi isimler rol alıyor. Stallone filmin yapımcılığını da üstleniyor. 

    "Samaritan" 26 Ağustos'ta Prime Video'da!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top