Hesabım
    Christopher Nolan İmzalı "Oppenheimer"dan İlk Fragman!

    Yıldızlarla dolu kadrosuyla dikkat çeken filmin ilk fragmanı yayınlandı.

    Christopher Nolan'ın merakla beklenen yeni filmi "Oppenheimer"ın ilk fragmanı yayınlandı. Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'a ve Manhattan Projesi'nin bilimsel başkanlığını üstlendiği zamana odaklanacak olan filmde J. R. Oppenheimer'a Cillian Murphy hayat veriyor. 

    "Oppenheimer"ın yıldızlarla dolu kadrosunda Cillian Murphy'nin yanı sıra; Robert Downey Jr.Matt DamonEmily BluntFlorence PughRami MalekBenny SafdieJosh HartnettKenneth BranaghJack QuaidGary Oldman, Matthew ModineAlden Ehrenreich gibi isimler yer alıyor. 

    Robert Downey Jr. filmde, Lewis Strauss'a hayat verecek. ABD Atom Enerjisi Komisyonu'nda görev yapan Amerikalı bir işadamı ve deniz subayı olan Strauss, Amerika Birleşik Devletleri'nin nükleer enerji politikasında etkili bir figürdü. Matt Damon ise Manhattan Projesinin Direktörü General Leslie Groves rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

    Bir atom bombasının patlamasıyla oluşan renkli görüntülerin yanı sıra Oppenheimer'ın siyah beyaz görüntülerini içeren fragman, Nolan'ın alıştığımız görsel stilinin ve renk paletinin dışına çıkacağını işaret ediyor. Ayrıca Universal Pictures'ın canlı duyurusu, filmin vizyona girmesi için kalan zamanı gösteren ve milisaniyeye kadar inen bir geri sayım içeriyor. 

    "Oppenheimer" 21 Temmuz 2023'te sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top