Hesabım
    Yeni "Fantastic Four" Filminde John Krasinski Olacak mı?

    2 yıl sonra çıkacak olan film, Marvel Sinematik Evreni'nin 6. fazını başlatacak.

    NBC'nin "The Office" dizisiyle yıldızı parlayan John Krasinski, Marvel'ın Comic-Con'da duyurduğu "Fantastic Four" filminde oynayacağını ağzından kaçırmış olabilir. 

    Fantastik Dörtlü'deki Reed Richards karakteri daha önce Ioan Gruffudd ve Miles Teller tarafından canlandırıldı. Filmin Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olduktan sonraki yeniden çevriminde, karakteri hangi oyuncunun oynayacağı konusunda Marvel hayranlarının öne çıkardığı isim ise John Krasinski oldu. 

    John Krasinski, geçtiğimiz Mayıs ayında vizyona giren "Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında" filminde sürpriz bir şekilde karşımıza çıktı ancak çok kısa bir ekran süresine sahipti ve Scarlett Witch tarafından öldürüldü. Karakterin bu kadar çabuk harcanması Marvel hayranlarının öfkesine neden olmuştu.

    Jimmy Fallon'ın talk show'una konuk olan Kransinski, "The Office"te canlandırdığı Jim Halpert karakterinin aslında kötü karakter olup olmadığını tartışan bir internet makalesine atıfta bulunarak "onu bir süper kötü gibi oynadım" yorumunu yaptı ve sözlerine şu şekilde devam etti: "Bu yüzden Fantastik Dörtlü'yü yaptım. Dengelemek için, çünkü zaten kötü karakteri oynamıştım." 

    Jimmy Fallon, dedikodulara değinirken sözlerine "Bir şey söylemene izin yok" diyerek başladı ve Krasinski, bunu doğruladı. Ardından, ağzından filmle ilgili bir şey kaçırmış gibi davranarak Marvel'ın okçuları tarafından vurulduğu hakkında bir espri yaptı. Krasinski'nin Fantastik Dörtlü'den bu şekilde bahsetmesi, 2024 tarihli yeni filmde rolü tekaralayacağı ve bunu ağzından kaçırdığı şeklinde yorumlandı.

    Marvel hayranları John Kranski'yi Reed Richards/Mr. Fantastic olarak görmenin yanı sıra, gerçek hayattaki eşi Emily Blunt'ı da Sue Storm/Invisible Woman olarak görmek istiyorlar. Hayranlarının beklentilerini doyurmayı ve onları sürprizlerle tatmin etmeyi seven Marvel Stüdyoları'nın Kransinski'yi geri getirmesi pek de şaşırtıcı olmaz, ancak şimdilik filmin oyuncu kadrosu hakkında resmi bir açıklama yok...

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top