Hesabım
    Sylvester Stallone'dan Yeni Duyurulan "Drago" Filmine Ağır Eleştiri!

    "Rocky karakterlerinin bu parazitler tarafından sömürülmesini asla istemedim!"

    Sylvester Stallone, Rocky serisinin yapımcısına yönelik eleştirilerini tekrarlarken, yeni duyurulan spin-off filmi "Drago" hakkındaki hayal kırıklığını dile getirdi.

    Geçtiğimiz günlerde bir Instagram'da yaptığı bir paylaşımla, hem yıldızı hem de senaristi olduğu Rocky serisinin telif haklarından herhangi bir paya sahip olamamaktan yakınan Stallone, yapımcı Irwin Winkler'a seslenmiş ve çocuklarına Rocky'den bir şeyler bırakabilmek istediğini dile getirmişti. 

    Stallone, şimdi de MGM'in geçen hafta duyurduğu Rocky ve Creed spin-off'u "Drago" filmi üzerinden yapımcıya yönelik eleştirilerini tekrarladı. Geliştirme aşamasında olan "Drago" filmi, ilk olarak "Rocky 4"te görünen ve "Creed 2" ile geri dönen Ivan Drago (Dolph Lundgren) ile oğlu Viktor Drago'ya (Florian Munteanu) odaklanacak. 

    Film hakkındaki bir haberin ekran görüntüsünü Instagram hesabında paylaşan Sylvester Stallone, "Kalbimi kıran bir şey daha... Bunu yeni öğrendim... Bir kez daha, 94 yaşındaki acınası yapımcı ve moron, açgözlü çocukları Charles ve David, bana haber vermeden, yarattığım başka bir harika karakterin kemiklerini sıyırıyorlar. Hayranlardan özür dilerim, Rocky karakterlerinin bu parazitler tarafından sömürülmesini asla istemedim. Bu arada, Dolph'a saygı duymaktan başka bir hissim yoktu fakat onun için yarattığım karakter hakkında, arkamdan neler döndüğünü bana asla anlatmadı!!! Gerçek arkadaşlar altından daha değerlidir" ifadelerinde bulundu. 

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Sly Stallone (@officialslystallone)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top