Hesabım
    Aamir Khan'lı Forrest Gump Uyarlaması "Laal Singh Chadha"dan Altyazılı Fragman

    Oscar ödüllü "Forrest Gump"ın Bollywood uyarlamasından altyazılı ilk fragman yayınlandı.

    Başrolünü Tom Hanks'in üstlendiği, Robert Zemeckis tarafından yönetilen "Forrest Gump" filminin Hindistan uyarlaması olan "Laal Singh Chadha" filminden ilk altyazılı fragman yayınlandı. Filmin başrolünü, Hindistan sinemasının en önemli isimlerinden Aamir Khan üstleniyor. 

    1994 yapımı "Forrest Gump", En İyi Yönetmen, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Film de dahil olmak üzere toplamda 6 Oscar ödülü kazanmış ve Forrest Gump karakteri sinema tarihinin en ikonik karakterlerinden biri olarak hafızlarda yer etmişti. 

    Sıradan bir adamın sıra dışı hayatını konu alan "Laal Singh Chaddha", Forrest Gump'ın hikayesini filmini Hindistan’ın modern tarihinin ve kültürünün gözünden yeniden anlatacak. Aamir Khan ile Kareena Kapoor Khan’ı bir araya getiren film izleyicilere duygu, mizah ve iyimserlik sunan hayat dolu bir hikaye vadediyor. 

    Laal ve bekâr annesi arasındaki eşsiz bağ üzerine kurulmuş ve güçlü değerlerle sertleşmiş bir çocukluğu içeren hikâye, hayatın birçok zorluğunun üstesinden gelen Laal’in sevgisini, masumiyetini ve kaderini konu alıyor. Yol boyunca karşılaştığı insanların kalplerini kazanırken bize de herkesin, en olasılık dışı olan insanların bile bir hikâyesi olduğunu hatırlatıyor.

    Hindistan civarında 100’den fazla mekanda çekilen filmin yapımı Viacom 18 Studios, Aamir Khan ve Kiran Rao tarafından Paramount Pictures iş birliğiyle gerçekleştirildi. "Laal Singh Chaddha" tüm dünyada 11 Ağustos’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top