Hesabım
    Jake Gyllenhaal'lu "Road House" İçin Çalışmalar Başladı

    1989 yapımı orijinal ''Road House'' filminde başrolü Patrick Swayze üstlenmişti.

    Amazon Prime Video, 1989 tarihli "Road House" (Bar Fedaisi) filminin yeniden çevrimine yeşil ışık yaktı. Filmin yeni versiyonunda başrolü Jake Gyllenhaal üstlenecek. Yönetmen koltuğunda ise Doug Liman (Mr. & Mrs. SmithEdge of Tomorrow) oturuyor.

    Gyllenhaal ve Liman'ın projeye katılma olasılıkları geçtiğimiz Kasım ayında duyulmuştu ancak resmi bir açıklama bugüne kadar gelmemişti. Prime Video, dün yaptığı resmi duyuruyla filmin yapım sürecine girdiğini duyurdu. Filmin çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilecek. 

    "Road House" yeniden çevriminin oyuncu kadrosunda ayrıca Billy Magnussen, Daniela Melchior, Gbemisola Ikumelo, Lukas Gage, Hannah Love Lanier, Travis Van Winkle, B.K. Cannon, Arturo Castro, Dominique Columbus, Beau Knapp ve Bob Menery yer alıyor. 

    Ülkemizde ''Bar Fedaisi'' adıyla gösterilen orijinal filmde, başrolü Patrick Swayze üstenlemişti. Swayze filmde, dövüş sanatlarında usta bir bar fedaisi olan Dalton karakterini canlandırıyordu. Film, Dalton'un Missouri'deki Double Deuce adındaki bir barı korumak için görevlendirilmesinin hikayesini anlatıyordu ve 1990 yılında en kötü filmlere verilen Razzie Ödüllerinde, En Kötü Film dalında aday gösterilmişi.

    En Kötü Yönetmen ve En Kötü Senaryo dallarında da aday olan film, Patrcik Swayze'ye de En Kötü Erkek Oyuncu Ödülü adaylığını getirmişti. Ancak Road House, aldığı eleştirilere rağmen gişede başarılı oldu ve yapım bütçesini ikiye katlayan hasılatıyla bir kült klasiği olarak itibar kazandı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top