Hesabım
    Bong Joon Ho'nun Robert Pattinson'lı Yeni Filminin Çekimleri Başlıyor

    Oscar'lı yönetmenin yeni filmi "Mickey7" bilim kurgu türünde...

    2019 yapımı "Parasite" filmiyle En İyi Film, En İyi Yabancı Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo dallarında Oscar kazanan Güney Kore'li yönetmen Bong Joon Ho'nun yeni filminin çekimleri İngiltere'de Warner Bros. Stüdyoları'nda başladı. Filmin resmi adı henüz belli değil ancak uyarlandığı kitabın adı olan "Mickey7" olarak anılıyor.

    Filmin başrolünü son olarak Matt Reeves yönetimindeki "The Batman" ile beğenilen bir performans ortaya koyan Robert Pattinson üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ayırca Mark Ruffalo, Toni Collette, Steven YeunNaomi Ackie gibi isimler yer alıyor. 

    Edward Ashton tarafından yazılan "Mickey7" romanından uyarlanan senaryoyu Bong Joon Ho kaleme aldı. Kitap, bir buz gezegenini kolonileştirmek için gönderilen tek kullanımlık çalışan Mickey'i takip ediyor. Mickey, kısa süre sonra vücudunun ölümden sonra yenilenebileceğini, ancak anılarının hala korunduğunu fark eder. Altıncı ölümünden sonra yaşama başlayan Mickey7, yaşadığı hayatın neye benzediği ve bu görevin neden kendisine kaldığını nihayet anladığında hayatının akışı tamamen değişir.

    Filmin, kitaptaki hikayeye ne kadar sadık kalacağı bilinmiyor ancak Bong Joon Ho'nun filme kendi özgün dokunuşlarını yapacağı ve seyirciyi şaşırtacağı tahmin ediliyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top