Hesabım
    Brad Pitt, Ana de Armas'ın Marilyn Monroe Performansını Savundu

    Ana de Armas'ın Marilyn Monroe'ya hayat verdiği "Blonde" filminin yapımcılığını Brad Pitt üstleniyor.

    Andrew Dominik'in merakla beklenen Marilyn Monroe filmi "Blonde"un başrolünde yer alan Ana de Armas, filmin fragmanın yayınlanmasının ardından bazı eleştirilerin hedefi haline geldi. Monroe gibi biri Amerikan ikonunu, Kübalı olan Ana de Armas'ın canlandırması bazı izleyicileri öfkelendirdi. Yıldız, özellikle aksanının ve konuşma tarzının Marilyn Monroe'ya benzememesi üzerinden eleştiri yağmuruna tutuldu. 

    Bütün bu yorumlara rağmen Marilyn Monroe'nun temsilcileri, Ana de Armas'ı destekleyen bir açıklama yayınlayarak "Marilyn Monroe, nesilleri ve tarihi aşan bir Hollywood ve pop kültürü ikonudur. Bu rolü canlandırmaya çalışan her oyuncunun işi oldukça zor. Fragmana bakıldığında bile Ana’nın Marilyn’nin ihtişamını, insanlığını ve savunmasızlığını yakaladığını ve harika bir seçim olduğunu görebiliyoruz. Filmin tamamını izlemek için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandılar. 

    Ana de Armas'a bir destek de filmin yapımcısı Brad Pitt'ten geldi. Pitt, Entertainment Tonight röportajında Ana de Armas'ın filmde olağanüstü bir performans ortaya koyduğunu söyledi ve "Bu doldurulması zor bir elbise. Filmin yapımı 10 yıl sürdü. Ana'yı bulana kadar bitiş çizgisini göremedik" dedi. 

    "Blonde" filminin eleştirildiği tek nokta başrol performansı değil. Film, Joyce Carol Oates tarafından yazılan kurgusal bir kitaba dayanıyor ve hayranlar buna rağmen filmin Monroe hakkındaki gerçekleri anlatan bir biyografi filmi gibi tanıtılmasına öfkeli. Ayrıca 18+ derecelendirmesi alan filmin, Monroe'yu ölümünden sonra bile bir seks sembolü olarak kullandığı yönünde endişeler var. "Blonde" yayınlandığında bu tartışmalar daha da alevlenecek gibi görünüyor...

    Dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yapacak olan film, 28 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top