Hesabım
    "Batgirl" Filminin Yönetmenleri ve Yıldızı, Filmin İptali Hakkında Konuştu

    Warner Bros'un çekimleri tamamlanan 90 milyon dolarlık filmi rafa kaldırması Hollywood'da şok etkisi yarattı.

    Warner Bros'un 90 milyon dolarlık "Batgirl" filminin arkasındaki yönetmenler, şaşırtıcı iptal haberinin ardından bir açıklama yayınlayarak üzüntülerini dile getirdiler. 

    Filmin yönetmenleri Adil El Arbi ve Bilall Fallah, "Bad Boys For Life" ile yaşadıkları büyük çıkışın ardından "Batgirl" projesinin yönetmenliğini üstlendiler. İkili aynı zamanda Marvel için "Ms. Marvel" dizisini de yönetti. 

    Yönetmenler, filmin iptal haberini aldıklarında,  El Arbi'nin düğünü için Fas'ta bulunuyorlardı. Haberin ardından yaptıkları ortak Instagram paylaşımında şu ifadelere yer verdiler:

    "Habere üzüldük ve şoke olduk. Hala inanamıyoruz. Yönetmen olarak, çalışmalarımızın izleyiciye gösterilmesi kritik önem taşıyor ve film henüz bitmemişken, tüm dünyadaki hayranların filmin son halini bizzat görmeve benimseme fırsatı bulmasını diliyoruz. İnşallah bir gün izleyebilirler. 

    Muhteşem kadromuz ve ekibimiz muazzam bir iş çıkardı ve Batgirl'ü hayata geçirmek için çok çalıştı. Bu ekibin bir parçası olduğumuz için sonsuza kadar minnettarız. Michael Keaton, J.K. Simmons, Brendan Fraser, Jacob Scipio, Corey Johnson, Rebecca Front ve özellikle Batgirl'ü büyük bir tutku, özveri ve insanlıkla canlandıran büyük Leslie Grace gibi harika oyuncularla çalışmak bir rüyaydı."

    Her halükarda, küçüklüğümüzden beri Batman'in büyük hayranları olarak DCEU'nun bir parçası olmak, kısa bir an için bile olsa bir ayrıcalık ve bir onurdu."

    Filmin başrolünü üstlenen Leslie Grace de Instagram üzerinden bir açıklama paylaştı ve filmin setinde çekilmiş görüntülerinin eşliğinde "Batgirl filmimizle ilgili son haberlerin hemen ardından, İskoçya'da 7 ay boyunca bu filmde yer alan inanılmaz kadromuzun ve yorulmak bilmeyen ekibimizin sevgisi, sıkı çalışması ve niyetiyle gurur duyuyorum." ifadelerinde bulundu. Grace ayrıca, Batman hayranlarına sevgi ve inançları için teşekkür etti. 

    Warner Bros'un, hali hazırda bitmiş ve test gösterimleri yapılan filmi iptal kararının arkasında, yeni yönetimin HBO Max'ten ziyade sinema gösterimlerine odaklanmak istemesi yatıyor. Filmi sinema gösterimine hazırlamak maliyetleri ikiye katlayacaktı ve kemer sıkma politikasında olan şirketi zor duruma sokacaktı. "Batgirl" en başta planlandığı gibi HBO Max'te yayınlanabilirdi fakat, şirket yönetimi bunun yerine, kendilerine daha fazla kar sağlayacak yolu seçerek, vergi indirimi alabilmek için filmi yayınlamama kararı aldı. 

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Adil El Arbi (@adilelarbi)'in paylaştığı bir gönderi

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Leslie Grace (@lesliegrace)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top