Hesabım
    "Eternals" Devam Filmi Oyuncusu Tarafından Doğrulandı

    Patton Oswalt, Chloe Zhao'nun yöneteceği ikinci filmin hazırlık aşamasında olduğunu söyledi.

    Yönetmenliğini Oscar ödüllü Chloe Zhao'nun üstlendiği Marvel filmi "Eternals"ın sonunda Harry Styles’ın canlandırdığı Eros ve Patton Oswalt’ın Troll Pip karakterleri izleyicilere tanıtılmıştı. Today Show'a katılan Patton Oswald, "Eternals" devam filminin hazırlık aşamasında olduğunu açıklayarak hayranları sevindirdi.

    Marvel Stüdyoları, eleştirmenlerden pek iyi değerlendirmeler alamayan "Eternals"ın devam filmi hakkında resmi bir açıklama yapmadı. Hatta filmin yapımcısı Nate Moore, daha önce devam filminin gelmeyebileceğine yönelik açıklamalar yapmıştı.

    Ancak Patton Oswald, "Eternals 2" hakkında net ifadeler kullanarak filmin çalışmalarına başlandığını açıkladı ve şu ifadelerde bulundu: "Eternals devam filminin olacağını söylediler. Ayrıca filmin yönetmenliğini Chloé Zhao yapacak. Dolayısıyla, umarım Starfox ve Pip karakterlerinin yeni maceralarını göreceğiz."

    Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige, San Diego Comic-Con'da Marvel Sinematik Evreni'nin 5. ve 6. fazında yer alacak birçok yeni filmi duyurdu, "Eternals 2" ise açıklanan projelerden biri değildi. Marvel, yakın zamanda Disney'in D23 Expo etkinliğinde de büyük bir sunum yapmaya hazırlanıyor. "Eternals 2" bizzat oyuncusu tarafından duyurulduğu için, filmin resmi duyurusu çok geciktirilmeden bu etkinlikte yapılabilir. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top